twitter facebook instagram tumbler
logo

Kære læser

Her på hejsmukke.dk har vi samlet en masse forskellige gode råd om skønhed, velvære og balance. Alle indlæg er udtryk for skribenternes egen mening om, hvad der virker på disse livsområder. Nedenfor finder du vores ansvarsfraskrivelse, samt regler om gengivelse og brug af materialet her på siden.

Før du går i gang med at lave dine egne skønhedsprodukter opfordres du til at teste om du kan tåle ingredienserne, ligesom vi gerne vil advare om overdreven brug af det du finder opskrifter og anvisninger på her på bloggen.

Allergitest

Før du bruger produkter, der er beskrevet på bloggen, bør du sikre dig, at du kan tåle dem. Påfør lidt af produktet på indersiden af håndleddet og lad det sidde mindst en time. Opstår der kløe, rødmen eller udslæt, skal du ikke bruge produktet.

Overdreven brug

Ved overdreven brug af skønhedsprodukterne, er der risiko for skader på huden, uanset du ikke er allergisk over for ingredienserne. Det skyldes, at huden skal restituere mellem behandlingerne og kan blive rød og irriteret, hvis du alt for ofte udsætter den for de stoffer og slibemidler, der er i produkterne. Medmindre andet er anført ud for de enkelte opskrifter, er det en god idé at begrænse anvendelsen af produkterne til en gang om ugen. Mindre hvis du har særlig sart hud. Hvis du mærker nogen form for kløe, svien, eller din hud bliver meget rød, skal du straks vaske produktet af.

Hvis du har parfumeallergi

Har du parfumeallergi, bør du undgå at anvende æteriske olier i dine produkter.

 

Ansvarsfraskrivelse

Forfattere på hejsmukke.dk kan ikke gøres erstatningsansvarlige for skader eller gener af nogen art, der direkte eller indirekte er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på hjemmesiden.
Tilsvarende fraskriver hejsmukke.dk sig ethvert ansvar for indholdet af 3.mands portaler, som hejsmukke.dk måtte linke eller henvise til.

hejsmukke.dk forsøger så vidt muligt at sikre sig mod virus, programfejl og hacking, men fraskriver sig ethvert ansvar for skader forårsaget direkte eller indirekte af hjemmesiden. Det gælder skader i brugernes software eller programmel i øvrigt, ved download, kopiering eller lignende fra hejsmukke.dk samt kommercielle skadevirkninger forårsaget af debatindlæg og andet.

Endelig fraskriver hejsmukke.dk sig ethvert ansvar for indholdet af kommentarer fra brugere af siden.

hejsmukke.dk tilstræber, at oplysningerne på hejsmukke.dk er korrekte og ajourførte, men giver ingen garanti for, at de enkelte informationer til enhver tid er opdaterede og korrekte. Eventuelle fejl søges rettet.

Ophavsret

Logo, tekster, billeder og andet elektronisk materiale på hejsmukke.dk er omfattet af loven om ophavsret.

Kommercielt brug af materiale fra hejsmukke.dk – herunder hejsmukke.dk navn og logo – må ikke finde sted. Materialet må ikke distribueres, sælges, kopieres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra hejsmukke.dk. For aftale vedrørende gengivelse, kopiering etc. kontakt: gavilanes@me.com