twitter facebook instagram tumbler
logo

hej-smukke-forside-ny

 

Om bogen

Da Inez Gavilanes fik ideen til at lave en bog om skønhedspleje til unge piger, besluttede hun fra starten, at den ikke skulle bidrage yderligere til det pres, der er på unge piger for at se perfekte ud. Det pres kender Inez nemlig alt til efter en karriere som popsanger.

Derfor handler ‘Hej smukke’ heller ikke om, hvordan du kommer til at ligne et eller andet uopnåeligt ideal. Inez’ skønhedsbog handler derimod om at lære at elske sin krop – og lave sunde, plejende produkter af ingredienser, du kan finde i haven, på stranden eller til lommepenge-venlige priser i supermarkedet eller helsekostforretningen.

Der er mere end 50 opskrifter på alt lige fra nærende læbepomader og blødgørende kropsolier til dybderensende ansigtsmasker, balsam og neglepleje, alt sammen lavet af 100% naturlige ingredienser. Derudover er der masser af tips til, hvordan du opnår ægte velvære, indre balance og bliver ven med dit eget spejlbillede – trin for trin, kropsdel for kropsdel.

I bogen kan du også finde opskriften på den perfekte spa-dag med veninderne, og en uges skønhedsprogram du kan følge op til en stor begivenhed, hvor du gerne vil føle dig smuk og lækker, fx til din konfirmation

 

Bogen Hej smukke kan købes i alle landets boghandlere og mange steder på nettet.

Vejl. pris 149,95 kr.

Du kan købe bogen direkte fra forlaget her.

I lektørudtalelsen stod blandt andet:

Beskrivelse
Efter en kortfattet guide til hudtyper følger bogens hovedindhold, der er en række opskrifter på skønhedsprodukter som ansigtsmasker, hårmasker, scrubs osv. Bogen er delt op i produkter til ansigtet, dernæst til hår fx balsam og hårkure, dernæst scrubs, mælkebade og massageolier til kroppen for at slutte af med midler til hænder og fødder og immunforsvarsstyrkende drikke. Sidst i bogen er der et afsnit med forskellige teknikker til bedre fysisk og psykisk velvære som visualisering, yoga, dagbogsskrivning osv. Inez Gavilanes har læst jura, lavet musik (bl.a. som sanger i gruppen Sukkerchok), lavet radio og tv og skrevet børnebogsserien “Den magiske bog” sammen med Anne-Marie Donslund

Vurdering
En dejlig bog i et smukt layout med en masse anvendelig opskrifter uden kemi

Til bibliotekaren

Kan købes alle steder da det er en dejlig fornyelse af emnet

Lektør: Jette Landberg