twitter facebook instagram tumbler
logo

Her kan du holde øje med hvor og hvornår, du kan deltage i foredrag, workshops, webinarer, signeringer og andre arrangementer, jeg er en del af.

Private og lukkede arrangementer vil ikke være på listen.

Siden opdateres løbende.

2016

9./2.  Lyngby biblioteks konfirmandmesse kl 18-19:30. Foredrag: Jeg fortæller om naturlig skønhed og skønhedspleje, og viser, hvordan du kan lave dine egne naturlige skønhedsprodukter. Jeg har opskrifter med, som du kan tage med hjem og vi taler om, hvad du særligt kan gøre, for at blive vildt lækker til din store dag.

Tilmelding nødvendig. Henvendelse direkte til biblioteket.

18./2. Holstebro bibliotek kl 13:00 – 15:30 Workshop: Du er skøn som du er! Naturlig skønhed og skønhedspleje for de 12-16 årige.Kom og lav lækre produkter til at tage med hjem, lær hvordan du finder din hudtype og meget mere.   Tilmelding nødvendig.

Henvendelse direkte til biblioteket.

23./2Roskilde bibliotek kl.13:30-16:00 Workshop: Du er skøn som du er! Naturlig skønhed og skønhedspleje for de 12-16 årige. Kom og lav lækre produkter til at tage med hjem, lær hvordan du finder din hudtype og meget mere.

Tilmelding nødvendig. Henvendelse direkte til biblioteket.

25./2 Gladsaxe bibliotek kl. 16-19 Workshop: Kom og lær, hvordan du dyrker din naturlige skønhed og styrker dit selvværd på denne workshop for de 12-16 årige. Du laver dine egne produkter, til at tage med hjem, og du får gode råd til, hvordan du bygger dit selvværd op, og bliver bedre til at holde af dig selv, præcis som du er.

Tilmelding nødvendig. Henvendelse direkte til biblioteket.

3./3. Sæby bibliotek kl 19:00. Foredrag om Naturlig skønhed, om at blive glad for sin krop og om at lave sine egne skønhedsprodukter.

Tilmelding nødvendig. Henvendelse direkte til biblioteket.

2015

5./12. Foredrag i Litteraturcafeén 1000fryd i Vallekilde under Vallekilde jul.

8./11 Bogforum 2015 i Bella Center. Palles gavebod; interview på Børnescenen kl. 13.

12./10. Sådan laver du dine egne skønhedsprodukter, helt naturligt. Workshop for de 9-13 årige på Roskilde bibliotek.

9./10. Kulturnatten, på Forlaget Carlsen. Kom og få en snak om naturlig skønhed, kig i bogen Hej Smukke og prøv nogle lækre DIY produkter. Vognmagergade 11, kbh K (mere info følger)

1./10. Taler ved Global dignity girls 2015 i Falconer salen, Frederiksberg. Gratis billetter her

24./9. Foredrag om serien Den magiske bog på Roskilde bibliotek, sammen med Anne-Marie Donslund.

1./9. BEAUTY LAB! Pigeklubben i Ballerup starter op. 10 tirsdage i mit skønhedslaboratorium, hvor vi arbejder med make-up, hår, negle og naturlig skønhed. Workshoppen er for piger i Ballerup kommune, der går i 7.-8. klasse. Forløbet er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding nødvendig her