twitter facebook instagram tumbler
logo

Jeg kommer ud til både biblioteker, skoler, aftenskoler, ungdomsskoler og virksomheder og holder foredrag om det, at føle sig skøn, smuk og flot nok. Og hvad det gør ved os, når vi føler os grimme og forkerte. Jeg fortæller om, hvordan det er muligt at blive gode venner med sit spejlbillede, på trods af årelangt fjendskab med det. Jeg kommer også ind på de skønhedsidealer vi allesammen bliver præsenteret for hele tiden, og hvordan vi kan gøre os fri af at føle, vi skal leve op til dem.

Samtidig giver jeg gode tips og masser af råd om en skøn livsstil, fuld af gode vaner der booster selvværdet, øger selvtilliden og får dig til at stråle. Jeg deler også nogle af mine favoritopskrifter på naturlig skønhed og, hvis I ønsker det, kan mit besøg udformes som en workshop. hvor vi  laver naturlige skønhedsprodukter, som deltagerne tager med hjem.

Jeg har en lang række pakker, I kan vælge imellem, men jeg tilpasser også gerne det hele specielt til jeres ønsker og behov.

skriv for et uforpligtende tilbud og en snak om mulighederne her: gavilanes@me.com

Kærlig hilsen

Inez