twitter facebook instagram tumbler
logo

Fugtgivende face mist til uren hud

facemist m timian forside

Med en face mist kan du give din hud et livgivende fugt-boost i løbet af dagen, og med denne opskrift får du samtidig et produkt, der er super velegnet til at holde uren hud i skak.

Timian virker rensende og er en ultra effektiv bakteriedræber. Samtidig øger virkestofferne blodcirkulationen, hvilket også er med til at holde din hud frisk og give den glød.

Det skal du bruge:

Et bundt timian eller 5 dråber æterisk timianolie

1 kop Vand

1 tskGlycerin

En tom sprayflaske

Evt. en lille tragt.

Sådan gør du:

Hvis du bruger æterisk timianolie: Hæld glycerin og timianolie i sprayflasken og fyld op med kogt eller demineraliseret vand. Sæt låget på, ryst og din face mist er klar til brug.

Hvis du bruger frisk timian: Lav et stærkt afkog af den, ligesom når du laver en stærk kop te: Kom to til tre kviste timian i en kop og hæld kogende vand over. Læg en underkop over som låg og lad trække i 10 minutter.

Hæld afkoget igennem et tefilter, så alle plantedele bliver siet fra og bland 1 tsk glycerin i. Din face mist er klar til brug.

Holdbarhed: 1 uge i køleskab –et par dage i tasken

Sådan bruger du den:

Når du føler, din hud har behov for et boost i løbet af dagen, sprayer du face misten direkte i ansigtet. Et enkelt eller to sprøjt er rigeligt. Lad ansigtet lufttørre (indendørs på denne årstid) så huden har god tid til at optage fugten.

Du kan sagtens bruge misten oven på en let makeup.Der er lukket for kommentarer.