twitter facebook instagram tumbler
logo

I morgen er det international yoga-dag

 

yogapiger

foto: Nicolai Reitz

I morgen afholdes den første internationale yoga-dag nogensinde. I december sidste år, blev den 21. juni, af FNs generalforsamling, erklæret for international yoga-dag. Det skete på opfordring af Indiens premierminister som selv foreslog datoen. Den 21. juni er det sommersolhverv, årets længste dag, en dag som har stor betydning for mange mennesker verden over.

I indien har yoga altid været en vigtig del af kulturen, men der er efterhånden ikke mange herhjemme, der ikke har rodet rundt på en yoga-måtte mindst en times tid, og forsøgt sig med solhilsener, meditationer, hathayoga eller andre former for praksis, som det jo hedder.

Hvis du stadig ikke er kommet med på vognen, men er nysgerrig og interesseret i at finde ud af, om yoga er noget for dig, så er der rigtig mange gode muligheder for at prøve en masse forskellige slags yoga af i morgen. Der er arrangementer i hele verden, så selv hvis du er smuttet afsted på sommerferie, er der gode chancer for at fejre yogadag.

Jeg har kigget på, hvad du kan opleve herhjemme, og mine bedste forslag er de her:

Yogafestival i København, Odense og Århus

Natha yogacenter afholder yogafestival i både København, Odense og Århus i morgen. Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig for at være med, da der er et begrænset antal pladser. Natha yoga stiller stole, yogamåtter og tæpper til rådighed, du skal blot møde op.
Pragrammerne for festivallen er forskellige i det tre byer, mest omfattende er det i København, der strækker sig fra kl. 9:30 til kl 19:45 hvor det sidste program punkt starter.

Læs mere om festivalen her og tilmeld dig her

Femina vild med yoga

Femina afholder også et arrangement i anledning af den internationale yogadag; Femina vild med yoga. Det sker på Østerbro stadion i København. Det koster 149 kr. plus et gebyr at deltage hvis du køber billet hjemmefra. Prisen dækker 60 minutters yoga samt en fin yogamåtte, en goodie bag med overraskelser, samt den seneste udgave af Femina, træingsmagasinet MOVE og Feminas nye boligmagasin INDRET. Derudover er der muligheder for shopping, smagsprøver og en masse anden yoga-hygge.

Der er allerede udsolgt til timen kl 13:00 og kun få pladser tilbage til kl. 16:00, så hvis du vil med er det nok en god idé at købe billet. Hvis der er plads er det også muligt at komme ind på dagen, men så stiger billetprisen til 199 kr.

Tjek yoga-kalenderen hos yogaudstyr.dk

Udover at have alt hvad hjertet kan begære, og mere til, har webshoppen yogaudstyr.dk en kalender hvor du let kan følge med i hvad der går ned i yogi-land. Lige nu er den propfuld af ting der sker i morgen. Kalenderen dækker hele landet og har du selv et event, du vil have med, kan du gratis oprette en profil og tilføje events. Du kan finde kalenderen her

Happy international yoga day!Der er lukket for kommentarer.